Barcelona Inspira amb Eduard Canimas

Batec Inspira presenta una nova proposta dins del cicle de concerts Barcelona Inspira amb Eduard Canimas músic i cantautor que ens presentarà el seu nou disc “Un pam de net” el dissabte 14 d’abril a les 20 h, a la Sala Tradicionàrius de Barcelona. 

Eduard Canimas

Músic i cantant, ens porta inspiració amb surrealisme i espiritualitat. Cantautor que fusiona el rock, el folk i la música d’autor, ens submergeix en aquest espai intern i personal que ens convida a una profunda reflexió. Sensible i apassionat per la Vida, ens parla d’amor, de les pors, dels canvis… Quan li preguntem per les sensacions d’aquest nou disc, l’Eduard ens contesta “Aquest disc significa per mi el tancament d’un cicle, acomiadant vells monstres per abraçar noves maneres de sentir. Ara sé del cert que tot és part de mi, que tot és més senzill, que el que hi ha a fora és a dins. És el moment d’anar expressant un pam + de net dia a dia per viure i deixar viure des d’aquí“.

En aquesta presentació del disc “Un Pam de Net“ l’Eduard estarà acompanyat per en Xavier Grau al baix, en Jaume Catà a la bateria i en David Ibañez a la guitarra elèctrica, una proposta musical d’allò més atractiva. Si encara no el coneixes, vine a descobrir-lo i a sentir-lo! Estem segurs que et sorprendrà!

 

 

Entrades anticipades a Ticketea per 16 € (despeses de gestió incloses en el preu) i a taquilla el mateix dia del concert per 20 €.

Entre tots* els compradors d’entrades d’aquest concert sortejarem 10 entrades per a properes propostes de Batec Inspira!

* El sorteig es farà entre tots els compradors d’entrades que acceptin rebre comunicacions per part de Batec Inspira, per a poder contactar amb ells en cas de resultar guanyadors. Batec Inspira es posarà en contacte amb els afortunats a través del correu electrònic facilitat a la compra d’entrades. Si compres entrades a la taquilla el dia del concert no oblidis deixar el teu email en el moment de la compra per a poder participar en el sorteig. Batec Inspira publicarà el nom complert dels guanyadors del sorteig al web i al Facebook. En cas de voler que només es publiqui nom i inicials dels cognoms els guanyadors hauran de comunicar-ho a Batec Inspira per email, responent al correu que rebran amb l’entrada. Molta sort!

No Replies to "Barcelona Inspira amb Eduard Canimas"